Diensten

We kunnen als aannemersbedrijf veel voor je betekenen. Van toilet tot nieuwbouw, je kunt bij ons terecht. Neem contact met ons op voor vrijblijvende offerte op maat. Hieronder een overzicht wat we doen:

Renovatie

Wanneer je iets wilt herstellen of vernieuwen binnen je woning, tuinhuis, bedrijfspand (of wat dan ook) kun je dit met een gerust hart aan ons over laten. We hebben inmiddels al vele jaren ervaring in renovatie, waardoor we je optimaal kunnen helpen. Onze mannen zullen op vakkundige wijze de werkzaamheden uitvoeren die we na goed overleg met jouw zijn overeenkomen.

Nieuwbouw

Wat we bij veel klanten merken is dat de keuze voor nieuwbouw een grote stap is. Hierbij kunnen wij je van dienst zijn. Allereerst bij de keuze om definitief aan nieuwbouw te gaan beginnen en daarna ook de realisatie ervan. Deze zal namelijk dan makkelijk, vakkundig en tevreden verlopen. Bij C.J. Dudok willen we blije klanten zien.

Verbouwen

Verbouwen is dan wel een minder grote stap, ook hierbij is de juiste hulp nodig. Wilt u bijvoorbeeld een nieuw toilet? Of een nieuwe, mooie en grotere dakkapel? Of heel andere soorten verbouwingen? Wij kunnen je er uitstekend mee helpen! Veranderingen? CJ Dudok is er voor je!

Kortom: C.J. Dudok Aannemersbedrijf uit Terheijden is er voor alle voorkomende timmer-, tegel- en metselwerkzaamheden!

Contact

C.J. Dudok Aannemersbedrijf
Bredaseweg 59
4844 CK Terheijden

Telefoon: 076-5931602
Email: info@cdudok.nl

Locatie