Over ons

De geschiedenis van aannemersbedrijf C.J. Dudok begint al heel veel jaar terug. In het jaar 1936 op 1 februari richtte Frits Dudok het bedrijf op. Na jaren hard werken werd het bedrijf overgenomen door zijn zoon Cor Dudok. Die ook vele jaren het bedrijf met veel inzet begeleidde. Ook voor Cor kwam er echter een tijd om met pensioen te gaan. Het bedrijf bleef nog steeds in familie handen. Zijn jongste zoon Corné nam het bedrijf namelijk over. Die nu nog steeds eigenaar is.

Al die jaren zaten we gevestigd aan de Bolderik 2 in Terheijden. In 2008 verhuisde het bedrijf echter naar de bedrijventerrein ‘t Spijck aan de Bredaseweg 59, omdat de locatie aan de Bolderik gewoon te klein was geworden.

Naast de huidige eigenaar Corné Dudok hebben we nu 4 gespecialiseerde werknemers rond lopen in het bedrijf. Deze kleinschaligheid zorgt ervoor dat de lijntjes binnen het bedrijf kort zijn. Wat uitermate positief is, omdat je vanaf de offerte tot en met de eindafrekening met dezelfde personen te maken krijgt.

Contact

C.J. Dudok Aannemersbedrijf
Bredaseweg 59
4844 CK Terheijden

Telefoon: 076-5931602
Email: info@cdudok.nl

Locatie